Μπαρτζωκας: «Το θέμα είναι να βρεθείς στο Final Four, πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο» (vid)

Μπαρτζωκας: «Το θέμα είναι να βρεθείς στο Final Four, πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο» (vid)

Newsroom
Ο Μπαρτζωκας μιλά για τον αγώνα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εικόνα του πρώτου μέρους με τον ΠΑΟΚ που έδειξε έλλειψη ενέργειας για την ομάδα του, ενώ μίλησε και για την προσπάθεια του Final Four.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε του ΠΑΟΚ με 83-65 για τον πρώτο ημιτελικό της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για την πνευματική και σωματική κούραση μετά τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε και στάθηκε στο γεγονός μίας ακόμη παρουσίας στο Final Four.

Πιο αναλυτικά: «Ο στόχος μπροστά μας είναι τόσο φωτεινός και σημαντικός που περπατούσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 τρίποντα που πολλά από αυτά ήταν pull up,που σημαίνει δεν είχαμε διάθεση να κουραστούμε. Είναι καλή ομάδα, κυκλοφορεί τη μπάλα καλά, απειλεί απ’ έξω με καλούς σουτέρ, και σε συνδυασμό με τον Ρένφρο, που είναι πολύ καλός ψηλός, βρήκαν ευκαιρίες για να βάλουν 45 πόντους.

Ήμασταν πιο σκληροί στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε».

Και προσέθεσε: «Από σεβασμό για τον ΠΑΟΚ στα σταθώ σε αυτή τη σειρά που είναι στις τρεις νίκες. Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με αυτό το σκοπό. Είναι δύσκολη ομάδα και πρέπει μετά το Final Four να παίξουμε πολύ σοβαρά...

Η εμπειρία είναι σημαντική για την Ευρωλίγκα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, πολλά δεν είναι στον έλεγχό σου. Το θέμα είναι να βρεθείς στο Final Four... Σήμερα ξεκουράστηκε ο Σλούκας, είχε μια μικρή ενόχληση από μία γονατιά που έχει φάει. Ξεκουράστηκε και ο Μπλακ, γενικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής. Υπήρχε μεγάλο έλλειμμα ενέργειας, κούραση σωματική και πνευματική, υπήρχε ένα άδειασμα γενικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα