Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να πανηγυρίσουμε νταμπλ και τρεμπλ»

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να πανηγυρίσουμε νταμπλ και τρεμπλ»

Αισιόδοξος ο Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την «επόμενη ημέρα» του Παναθηναϊκού εξηγώντας ότι θα ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό.

Μετά την είδηση για την οριστική παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» πήρε θέση για το «αύριο» του συλλόγου στα social media εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι «η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με τη βοήθεια του Θεού, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίσουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και τρεμπλ στο λίγο πιο μακρύ παρελθόν.»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

«Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς τη σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μιας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το προϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές/συνεπενδυτές για την ομάδα.

Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια...

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται...

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με τη βοήθεια του Θεού, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίσουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρύ παρελθόν.

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί και όποιος μπορεί είναι απέναντι...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα