Καράμπελας: «Υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ αλλά είναι διαχειρίσιμη» (vid)

Καράμπελας: «Υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ αλλά είναι διαχειρίσιμη» (vid)

Στην ΑΕΚ ο Καράμπελας

bet365

Ο Ζώης Καράμπελας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ λέγοντας ότι είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα.

Μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πάτρας με τη μορφή του δανεισμού, ο Ζώης Καράμπελας θα φοράει τη νέα σεζόν τη φανέλα της ΑΕΚ και μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δώσω το 100% για την ομάδα. Μέσα μου είμαι πολύ έτοιμος, νιώθω 100% έτοιμος να βοηθήσω την ΑΕΚ. Γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΚ, το πόσο ιστορική ομάδα είναι και το σε τι οργανισμό έρχομαι, τι μπορώ να δώσω στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχει πίεση όταν είσαι στην ΑΕΚ, αλλά από εκεί και πέρα είναι διαχειρίσιμη και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας» ανέφερε αρχικά ο Ζώης Καράμπελας και συνέχισε μιλώντας για τον Γιώργο Αγιασωτέλη ο οποίος και τον είχε ανακαλύψει:

«Τίποτε δεν είναι σύμπτωση. Έχουμε τρομερές σχέσεις με τον κόουτς Αγιασωτέλη. Ήταν ο πρώτος μου προπονητής, με παίρνει τηλέφωνο, μου δίνει συμβουλές και με έχει καλωσορίσει στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μου έχει δείξει τον τρόπο αναφορικά με το τι πρέπει να κάνω. ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Να με καλωσορίσει ο πρώτος μου προπονητής.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα