Basket League: ΠΑΟΚ και Προμηθέας για μία θέση στα ημιτελικά

O Τσιακμάς και ο Γκίκας

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στη μεταξύ τους σειρά, που θα δώσει και το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Basket League.

Η φάση των προημιτελικών του ελληνικού πρωταθλήματος εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη, αφού ΠΑΟΚ και Προμηθέας είναι ισόπαλοι στη μεταξύ τους σειρά, την οποία και οδήγησαν σε τρίτη αναμέτρηση για το... χρυσό χαρτάκι των «4».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί τους Πατρινούς στην PAOK Sports Arena (30/04, 15:45) για το παιχνίδι που θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά, εκεί που ήδη έχουν προκριθεί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin. Οι δύο ομάδες έχουν υπερασπιστεί τις έδρες τους, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη στην... πρεμιέρα έχοντας κορυφαίο τον Χρήστο Σαλούστρο.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου ισοφάρισαν στην έδρα τους στο Game 2 και με πρόσωπο αναφοράς τον Κάουαν. Το μεσημέρι της Κυριακής και η πρόκριση είναι προ των πυλών.

ΠΑΟΚ - Προμηθέας 1-0

Game 1: ΠΑΟΚ - Προμηθέας 78-75
Game 2: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 77-63
Game 3: ΠΑΟΚ - Προμηθέας (30/04.15:45 ΕΡΤ 3)
* Οι σειρές είναι best-of-three (προκρίνεται ο πρώτος στις δύο νίκες)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα