AEK: Δίνει δωρεάν διαρκείας στους 94 οπαδούς που αγόρασαν εισιτήριο με το Περιστέρι

AEK: Δίνει δωρεάν διαρκείας στους 94 οπαδούς που αγόρασαν εισιτήριο με το Περιστέρι

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι θα παραχωρήσει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2023-24 στους 94 οπαδούς της που αγόρασαν μεμονωμένο εισιτήριο για το Game 2 της σειράς με το Περιστέρι.

H σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για την ΑΕΚ έπειτα από τον αποκλεισμό της με sweep στην προημιτελική σειρά των play-offs με το Περιστέρι bwin και η «Ένωση» ευχαρίστησε τους 94 οπαδούς της που αγόρασαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το Game 2 της σειράς με την ομάδα των δυτικών προαστίων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ενημέρωσε, δε ότι θα τους παραχωρήσει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«H AEK BC ευχαριστεί τους 94 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι αγόρασαν (μεμονωμένο) εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη αναμέτρηση Play Offs, AEK - Περιστέρι, στο ΣΠΙΤΙ μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και ανακοινώνει, ότι τους παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο Τμήμα 10 του Γηπέδου μας.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC καλεί τους 94 φίλους της «Βασίλισσας» ν’ αποστείλουν τα στοιχεία τους και το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα