Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΟΑΚΑ - πρασίνων για το χρέος 326 χιλ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΟΑΚΑ - πρασίνων για το χρέος 326 χιλ. ευρώ

Newsroom
TO OAKA

bet365

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έδωσαν τα χέρια αναφορικά με τις οφειλές που εκκρεμούσαν και έκαναν ακόμη ένα βήμα για την παραχώρηση του γηπέδου στους «πράσινους». Στις 2 Μαΐου το καθοριστικό Δ.Σ. του ΟΑΚΑ.

Η παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ από την πολιτεία στον Παναθηναϊκό προχωρά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για να επιτευχθεί και επίσημα να κλείνουν μία προς μία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/04), η Διοίκηση του γηπέδου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως υπογράφτηκε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την τακτοποίηση των οφειλών που εκκρεμούσαν (ύψους 326 χιλιάδων ευρώ).

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση, υπάρχει προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη (02/05) με μοναδικό θέμα τη συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

Μέρος της ανακοίνωσης αναφέρει πως: «Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023)

Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα