Μπέικον: Τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Μπέικον: Τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Τα πάντα ανοικτά για Μπέικον

bet365

Ο Ντουέιν Μπέικον δεν ταξίδεψε στη Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό ύστερα από το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/4) ο Αμερικανός γκαρντ υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της ομάδας και δη λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Ρόδο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για το Game 2 κόντρα στον Κολοσσό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 89-47 χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για το 2-0 στη σειρά και τη πρόκριση στα ημιτελικά ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Χρήστος Σερέλης ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα και είπε ότι «σε μια-δυο ημέρες θα έχετε νέα για τον Μπέικον». Αν μη τι άλλο η θέση του Αμερικανού στην ομάδα μόνο... σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται μετά και το τρίτο παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Μετά την άρνηση να επιστρέψει στο παρκέ λίγο πριν από το τέλος του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και το «ξενύχτι» στο Πριγκιπάτο όπως ανέφερε η «L' Equipe» μένοντας ο Μπέικον εκτός 12άδας στο επόμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε να προστεθεί και το πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της ομάδας. Όπως είναι γνωστό υπάρχουν ρήτρες και δικλείδες ασφαλείας στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο και αφορούν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει.

Κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να βγει από το συμβόλαιο με τον Αμερικανό ανά πάσα ώρα και στιγμή δίχως να έχουν οι «πράσινοι» την υποχρέωση της όποιας αποζημίωσης. Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση ωστόσο το μέλλον του στις τάξεις της ομάδας μόνο σίγουρο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Όχι μόνο ενόψει του καλοκαιριού με τον Παναθηναϊκό να έχει το μονομερές δικαίωμα του opt out (σ.σ. και τον Αταμάν να διατηρεί τον... τελευταίο λόγο) αλλά ενδεχομένως και άμεσα. Κάτι που θα φανεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα