Σαλούστρος: «Σήμερα έτυχε να είναι η δική μου μέρα» (vid)

O Χρήστος Σαλούστρος

bet365

O Χρήστος Σαλούστρος έκανε τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ στη σημερινή νίκη επί του Προμηθέα, σχολιάζοντας το 1-0 στη σειρά με τους Πατρινούς και τη δική του απόδοση που συνδυάστηκε με εντυπωσιακό double-double.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League έπειτα από το 78-75 επί του Προμηθέα στην PAOK Sports Arena. Σε ό,τι αφορά τον Χρήστο Σαλούστρο, ο 33χρονος φόργουορντ σημείωσε 18 πόντους με 6/8 δίποντα και 2/2 τρίποντα, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 26:06 που έμεινε στο παρκέ.

Εν συνεχεία, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν πολύ όμορφος αγώνας. Ο κόσμος που ήλθε στο γήπεδο το χάρηκε για ακόμη μια φορά. Τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ μαζί μας. Απο 'κει και πέρα, κάναμε το πρώτο βήμα. Πάμε την Τετάρτη στην Πάτρα για να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για τη νίκη. Σήμερα γιορτάζουμε, από αύριο τα κεφάλια μέσα...».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, είπε: «Σήμερα έτυχε να είναι η δική μου μέρα. Και ο Γιανίκ Φράνκε τα πήγε πολύ καλά. Άλλη μέρα είναι ο Ράιλι, άλλη μέρα ο Χαντς... Σήμερα ο Τσιακμάς ήταν πολύ καλός. Το ίδιο ο Κακλαμανάκης. Δεν μπορώ να αδικήσω κανέναν, παίζουμε σαν ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Γι' αυτό πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, γι' αυτό είμαστε σήμερα εδώ. Πάμε την Τετάρτη να κάνουμε το δεύτερο βήμα. Να είμαστε υγιείς, τίποτα άλλο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα