Άρης: «Ψάχνεται» για εγγυημένη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Άρης: «Ψάχνεται» για εγγυημένη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ήδη άνοιξε έναν κύκλο επαφών με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και προς αυτήν την κατεύθυνση ήδη έγινε μια συνάντηση με τον Πατρίκ Κομνηνό.

Καθώς βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την τύχη του αγώνα με το Περιστέρι στο Nick Galis Hall, στον Άρη ήδη βρίσκονται σε επαφές με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση εγγυημένης συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αναγνωρίζοντας όμως ότι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνό στη Θεσσαλονίκη, όπου οι Θεσσαλονικείς εκδήλωσαν την επιθυμία συμμετοχής στο BCL.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κομνηνός ξεκαθάρισε ότι τα κριτήρια επιλογής των ομάδων στο BCL ήταν, είναι και θα παραμείνουν βαθμολογικά. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση (μη δικαίωσης στο ΑΣΕΑΔ) που παραμείνει ο Άρης στην 8η θέση της βαθμολογίας θα εξαρτάται από τις αποφάσεις των ομάδων που προπορεύονται σε αυτή. Μοναδική περίπτωση αλλαγή των δεδομένων είναι η παροχή wild card αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική ένδειξη.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να προχωρήσουν σε επαφή και με το Eurocup, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι εκεί τα κριτήρια συμμετοχής είναι πιο αυστηρά υπό την έννοια ότι απαιτείται αγωνιστικός προϋπολογισμός της τάξεως των 800.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα