Άρης: Αποθέωση για Γκάλη και την ομάδα που κατέκτησε το Super Cup στο Nick Galis Hall

Άρης: Αποθέωση για Γκάλη και την ομάδα που κατέκτησε το Super Cup στο Nick Galis Hall

Νίκος Γκάλης

bet365

Στο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με τον Προμηθέα στο Nick Galis Hall, το 22ο λάβαρο της ομάδας μπάσκετ των «κίτρινων» θα ανέβει στον ουρανό του Αλεξανδρείου και οι συντελεστές εκείνης της ομάδας (1986) αποθεώθηκαν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Μια συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα δέκα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Άρη με τον Προμηθέα. Η ομάδα του Άρη που κατέκτησε το Super Cup (1986) εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο υπό τις επευφημίες των χιλιάδων φίλων της ομάδας που βρίσκονται στις κερκίδες, ενώ οι αθλητές της τωρινής ομάδας έκαναν «πασίδο» δηλώνοντας έτσι τον σεβασμό τους. Πρώτος-πρώτος ήταν ο Νίκος Γκάλης ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας μαζί με τον Χάρη Παπαγεωργίου, τον Νίκο Φιλίππου, τον Βασίλη Λυπηρίδη, τον Γιώργο Δοξάκη και τους υπόλοιπους παίκτες εκείνης της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι το 1986, ο Άρης κατέκτησε το Super Cup νικώντας τον Παναθηναϊκό αλλά για 37 χρόνια η ΕΟΚ δεν αναγνώριζε εκείνο τον τρίτο διότι για 35 έτη έπαψε να διοργανώνεται. Φέτος, αποκαταστάθηκε η ιστορική αδικία με την αναγνώριση του τίτλου. Κι έτσι το 22ο λάβαρο στην ιστορία του συλλόγου θα «καθίσει» στην οροφή του Αλεξναδρείου...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα