Άρης: Εκδικάστηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, παρέμβαση από το Περιστέρι

Ο Άρης

bet365

Η ΚΑΕ Άρης είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική διακοπή αλλά και εκκένωση του γηπέδου στον αγώνα με το Περιστέρι και σήμερα (6/4) εκδικάστηκε η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ όπου υπήρξε παρέμβαση και από το Περιστέρι.

Η ΚΑΕ Άρης είχε αιτηθεί να παρουσιάσει δια ζώσης την επιχειρηματολογία της, εντούτοις, αυτό δεν έγινε δεκτό από το ΑΣΕΑΔ καθώς διατηρούνται τα μέτρα που ίσχυαν επί εποχής Covid 19 κι έτσι οι απολογίες γίνονται μέσω αλληλογραφίας.

Το 19σελίδο υπόμνημά της η ΚΑΕ Άρης συνοδεύεται και από βίντεο του αγώνα με το Περιστέρι bwin στο Nick Galis Hall και οι Θεσσαλονικείς ισχυρίζονται ότι α) κακώς υπήρξε διακοπή του αγώνα καθώς δεν προηγήθηκε ο αριθμός των προειδοποιήσεων που απαιτούνται πριν από μια τέτοια απόφαση και β) ότι καθώς είχε παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος έπειτα από την απόφαση των διαιτητών για εκκένωση του γηπέδου, θα έπρεπε να είχαν διακόψει το παιχνίδι.

Το Περιστέρι έκανε παρέμβαση στην υπόθεση καθώς έχει έννομο συμφέρον και πλέον αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ η οποία δεν αποκλείεται να κοινοποιηθεί στη διάρκεια της αυριανής (7/4) μέρας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα