Λιμνιάτης: «Είχαμε υποσχεθεί ότι θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος» (vid)

Ο Γιώργος Λιμνιάτης

bet365

To Λαύριο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον κόντρα στον Ιωνικό όμως έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό του Πλάτωνα και ο Γιώργος Λιμνιάτης εξήγησε πως το ζητούμενο για τους παίκτες του ήταν να παίξουν για την αξιοπρέπειά τους.

Το Λαύριο γύρισε από το εις βάρος του 51-31 του ημιχρόνου κι εν τέλει επικράτησε του Ιωνικού με 82-90, μολονότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κλειστό του Πλάτωνα ήταν μονόπλευρο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το προηγούμενο Σάββατο, όταν κερδίσαμε την Καρδίτσα και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας, είχαμε υποσχεθεί ότι θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είχαμε επισημάνει ότι πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια που δείξαμε σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Μέχρι το τέλος! Γιατί έτσι είναι οι σοβαρές ομάδες και έτσι σέβεσαι τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε απλά να παίξουμε και το μόνο που τους είπα στα αποδυτήρια είναι πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας, για την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως τώρα... Τους δίνω πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα