Άρης: Προβληματισμός στην ΚΑΕ για τον ορισμό του διαιτητή Τσολάκου στη Ρόδο

Άρης: Προβληματισμός στην ΚΑΕ για τον ορισμό του διαιτητή Τσολάκου στη Ρόδο

Ο Άρης

bet365

Με διαρροή της, η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της για τον ορισμό του διαιτητή Τσολάκου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι «κίτρινοι» είχαν σφοδρά παράπονα από την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία στην εκτός έδρας ήττα στην Καρδίτσα και μάλιστα είχαν κοινοποιήσει βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν τα λάθη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο διαιτητής Τσολάκος ήταν ο πρώτος της διαιτητικής τριάδας, γι’ αυτόν τον λόγο ο ορισμός του στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο προκάλεσε τον έντονο προβληματισμό των ανθρώπων της ΚΑΕ.

«Επειδή, πολύ πρόσφατα, ήταν ο δεύτερος διαιτητής στην αναμέτρηση με το Περιστέρι όπου ανεξήγητα διετάχθη διακοπή και στη συνέχεια εκκένωση του Αλεξανδρείου, και κυρίως διότι, μόλις μία εβδομάδα μετά, όπου ήταν πρώτος διαιτητής στον αγώνα με την Καρδίτσα, γίναμε μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες αλλοιώσεις αποτελέσματος στη σύγχρονη ιστορία της Basket League (το δημοσιευθέν βίντεο είναι ο πιο πιστός μάρτυρας). Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά στη Ρόδο, σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Παρότι ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω ίντερνετ (ERT Sports) και όχι μέσω της ΕΡΤ3, τα βλέμματα, όπως έχει αποδειχτεί βάσει της τηλεθέασης των αγώνων του ΑΡΗ, θα είναι στραμμένα σ’ αυτόν», ανέφερε η ΚΑΕ Άρης στη διαρροή της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα