Κασελάκης: «Προχωρημένη ηλικία εγώ; Θα μου κόψεις το μπάσκετ»; (vid)

Κασελάκης: «Προχωρημένη ηλικία εγώ; Θα μου κόψεις το μπάσκετ»; (vid)

Newsroom
Ο Λεωνίδας Κασελάκης

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης κλήθηκε να σχολιάσει on camera τη νίκη του Περιστερίου bwin επί του Κολοσσού μέχρι που η συζήτηση έφτασε στην ηλικία του.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έκανε ηγετική εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό, σημειώνοντας 21 πόντους και οδηγώντας το Περιστέρι bwin στο 88-78 επί των Ροδιτών. Εν συνεχεία, μίλησε στην ΕΡΤ για τη νίκη της ομάδας των δυτικών προαστίων. Μέχρι που η κουβέντα έφτασε στην ηλικία του (σ.σ. γίνεται 33 ετών την 1η Ιουνίου).

Βγάζεις μια πτυχή του ταλέντου σου σε αυτή την μπασκετικά προχωρημένη ηλικία... Με αξιόπιστο σουτ από μακριά. Το δουλεύεις ιδιαίτερα; Ή είναι κάτι που ήλθε και έμεινε;
«Κάτσε, με μεγάλωσες πολύ! Προχωρημένη ηλικία; Γιατί έτσι»;
Μέχρι πότε έχεις βάλει στόχο να παίζεις;
«Θα μου το κόψεις το μπάσκετ (γέλια); Εγώ δουλεύω καλά το κορμί μου, ξέρω τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία μου. Δεν φοβάμαι... Θέλω να ανταποκρίνομαι, χαίρομαι όταν βοηθάω τις δυνάμεις μου».

Όσον αφορά τον αγώνα και την πορεία του Περιστερίου, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι... Ο Κολοσσός είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, θα μπορούσε να έχει 2-3 νίκες παραπάνω και να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς από την πλευρά μας αξίζαμε τη νίκη, στο τέλος φάνηκε η ποιότητά μας. Μετά τα "παράθυρα" είχαμε πει ότι έχουμε μπροστά μας έξι "τελικούς", έχουμε κερδίσει τέσσερις ως τώρα και έχουμε άλλους δυο.

Προφανώς θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η τρίτη θέση είναι ένα μικρό "πρωτάθλημα". Μετά τη διακοπή, επικεντρώσαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Μπορούμε να το κάνουμε και χαιρόμαστε που σε συγκεκριμένες στιγμές, αυτό βγαίνει στο γήπεδο και παίζουμε όμορφα. Χαιρόμαστε που φαίνεται η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Χαιρόμαστε που το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ακόμα και ο Ολυμπιακός πήγε να την πατήσει 3-4 φορές. Θέλουμε το Περιστέρι να γίνει τρίτος πόλος στο ελληνικό μπάσκετ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα