ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα συλλεκτικά εισιτήρια για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα συλλεκτικά εισιτήρια για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς

Newsroom
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα (1/4, 19:15) με την ΑΕΚ τα οποία έχουν συλλεκτικό χαρακτήρα καθώς θα αποσυρθεί η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ιδιαίτερη βραδιά καθώς ο Μπάνε Πρέλεβιτς θεωρείται και είναι ο σπουδαιότερος μπασκετμπολίστας στη ιστορία του συλλόγου διότι συνέδεσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του με την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων. «Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και ιστορικής σημασίας παιχνίδι, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς και η ανάρτηση του «7» στην οροφή του PAOK Sports Arena. Τα εισιτήρια του αγώνα θα έχουν συλλεκτική αξία, καθώς θα φέρουν ειδική σήμανση με το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς», ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν το τζάμπολ του αγώνα με την ΑΕΚ, γι’ αυτό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας «…για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, να προμηθευτούν από τώρα τα εισιτήρια του αγώνα. Θα πρέπει επίσης να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, καθώς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ».

Σε ότι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, εκτός των VIP θέσεων, ορίστηκαν στην τιμή των 10 και 15 ευρώ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα