Basket League: Σκέψεις για αλλαγή ώρας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Φάση από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την Basket League ενδέχεται να αλλάξει ώρα, λόγω της διεξαγωγής την ίδια ημέρα του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική της Basket League ενδέχεται να διεξαχθεί νωρίτερα, την Κυριακή, 19 Μαρτίου.

Το προγραμματισμένο τζάμπολ έχει οριστεί για τις 19:15, ωστόσο η σχεδόν παράλληλη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού ντέρμπι της Super League (1η αγωνιστική των play-offs) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ίσως αλλάξει την ώρα του μπασκετικού αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η σκέψη που υπάρχει και θα συζητηθεί σήμερα είναι να πάει το ντέρμπι των «αιωνίων» νωρίτερα (15:45), καθώς δεν μπορεί να αλλάξει ημέρα, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις την Τρίτη, 21/3, κόντρα στο Λαύριο, σε εξ αναβολής αναμέτρησης για την Basket League.

Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί σήμερα στον ΕΣΑΚΕ και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα