AEK – Παναθηναϊκός: Το σενάριο για... Σαββατόβραδο λόγω του κυριακάτικου ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

Παλάσιος και Πινέδα μονομαχούν στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Ο «πονοκέφαλος» στην ΕΛ.ΑΣ λόγω του προγραμματισμού δύο ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής ενδέχεται να οδηγήσει τη Superleague σε ορισμό του ΑΕΚ - Παναθηναϊκό το προσεχές Σαββατόβραδο - Την Τετάρτη η οριστική απόφαση με την ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος των play-offs.

Το αρχικό πλάνο για τη διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική των play offs στην OPAP Arena προβλέπει τη διεξαγωγή του στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (19/3). Ομως η ΕΛ.ΑΣ επιφυλάσσεται δεδομένου ότι για τις 19.30 της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη Basket League στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ και τη Superleague 1 την αλλαγή ημερομηνίας ενός από τα δύο ντέρμπι. Η απάντηση που έλαβε από τον ΕΣΑΚΕ ήταν αρνητική, δεδομένου ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν την Πέμπτη αγώνες στη EuroLeague (με Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν αντίστοιχα), ενώ και την επόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Λαύριο σε εξ' αναβολής αγώνα (από τότε που... έσταζε η οροφή του κλειστού στο Λαύριο).

Συνεπώς; Ολα είναι ανοιχτά και θα καθοριστούν αύριο (Τετάρτη, 15/3) για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, καθώς η Superleague 1 έχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο για τον καθορισμό ημερομηνιών και ωρών διεξαγωγής τουλάχιστον για τα πέντε πρώτα ματς των play-offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα