Άρης: Επιστροφή Καββαδά έπειτα από δύο μήνες!

Άρης: Επιστροφή Καββαδά έπειτα από δύο μήνες!

Άρης: Επιστροφή Καββαδά έπειτα από δύο μήνες!

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι στην αποστολή του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση (12/3, 19:15) με την Καρδίτσα έπειτα από τα μέσα του περασμένου Γενάρη!

Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης οι αγώνες στους οποίους ο Άρης παρατάχθηκε δίχως απουσίες. Ο Βασίλης Καββαδάς είναι από τους παίκτες που αντιμετώπισαν τα περισσότερα προβλήματα με συνέπεια τις μόλις εννιά παρουσίες του στο φετινό Πρωτάθλημα και μάλιστα με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής καθώς αυτός δεν ξεπέρασε τα έντεκα λεπτά! Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ήταν στο ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 15 Ιανουαρίου.

Ο έμπειρος σέντερ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα και παρότι ήταν καθαρές οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο προηγούμενο διάστημα, οι πόνοι συνεχίζονταν. Η παρουσία του στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Καρδίτσα προφανώς σημαίνει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα, ομοίως και ο Σέβες Γκούντγουιν ο οποίος απουσίασε στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στο Περιστέρι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα