Αθλητικός Δικαστής: Απαλλαγή του Ιωνικού για το πανό για την τραγωδία των Τεμπών

Newsroom
Αθλητικός Δικαστής: Απαλλαγή του Ιωνικού για το πανό για την τραγωδία των Τεμπών

bet365

Απαλλαγή του Ιωνικού από τον αθλητικό δικαστή για το πανό των φίλων της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο είχε να κάνει με την τραγωδία των Τεμπών όπου 57 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

Οι διαιτητές του αγώνα στο ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα είχαν ζητήσει να κατέβει το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων και έχει αναφορά στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία την βαφτίσατε δυστύχημα» ήταν το μήνυμα των οπαδών του Ιωνικού που οι «γκρι» απαίτησαν να κατέβει αλλιώς ανάφεραν ότι θα κλείσουν το φύλλο αγώνα. Παρ' όλα αυτά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν εκείνος που πήγε στους οπαδούς και τους ζήτησε να μην το κατεβάσουν εξηγώντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν ασέβεια προς τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το πανό να παραμένει στην κερκίδα.Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τον Ιωνικό για το πανό των φίλων της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά

«Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για παραπτώματα μη χαρακτηριζόμενα ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE) που διεξήχθη στις 5-3-2023.

1) Aπαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE) για χρήση πανό και χρήση λέιζερ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 4-3-2023 και
2) Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE), για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, το χρηματικό πρόστιμο των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα.

1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) για χρήση πανό και χρήση λέιζερ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 5-3-2023».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα