Σπανούλης: Η ερώτηση για το timeout που ενόχλησε τον προπονητή του Περιστερίου (vid)

Newsroom
Σπανούλης: Η ερώτηση για το timeout που ενόχλησε τον προπονητή του Περιστερίου (vid)

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να σχολιάσει το timeout που πήρε στα 6" για το τέλος του αγώνα με τον Άρη, εξηγώντας πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε σχέση με ό,τι συνέβη στο Nick Galis Hall αλλά και ό,τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.

Το Περιστέρι bwin πέρασε νικηφόρα από το Nick Galis Hall, πανηγυρίζοντας το «διπλό» στον επεισοδιακό αγώνα με τον Άρη που σημαδεύτηκε από τη μακρά διακοπή, την εκκένωση του γηπέδου και την ένσταση των γηπεδούχων που ζητούν επανάληψη του ματς.

Στο μεταξύ, η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να καλέσει τάιμ άουτ στα 6" για το τέλος με τη διαφορά στο 78-81 για την ομάδα του έδωσε την αφορμή για να του γίνει σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Περιστερίου ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του: «Θα μου επιτρέψετε να μη μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε σαν χώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να συλλυπηθώ τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα, να τους εκφράσω τη συμπόνοια και την θλίψη μου. Πραγματικά, σαν χώρα βιώνουμε πολύ δύσκολες στιγμές, είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και συντετριμμένοι. Είναι κάτι πολύ θλιβερό αυτό που έγινε, μια τεράστια τραγωδία».

Ακολούθως, του έγινε η ερώτηση για το timeout που πήρε στο φινάλε του αγώνα, εξηγώντας: «Με όλο τον σεβασμό, απ' όλο το παιχνίδι, πιστεύετε πως το τάιμ άουτ είναι αυτό που πρέπει να σχολιάσουμε; Η ομάδα μου έχει κάνει κάτι; Έχει προκαλέσει; Τότε ποια είναι η σταγόνα, που λέτε; Μίλησα εγώ, είπα ότι έκανε κάτι η αντίπαλη ομάδα; Από ένα παιχνίδι και μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε, μιλάμε για ένα τάιμ άουτ; Δεν είναι σοβαρό μπροστά σε όλο αυτό που βιώνουμε. Να μιλάμε για ένα τάιμ άουτ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα