ΑΕΚ: Προπονήσεις μετ' εμποδίων και το βλέμμα από τώρα στο Λιμόζ

ΑΕΚ: Προπονήσεις μετ' εμποδίων και το βλέμμα από τώρα στο Λιμόζ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Προπονήσεις μετ' εμποδίων και το βλέμμα από τώρα στο Λιμόζ

bet365

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις προπονήσεις μετά το αποτυχημένο Final 8 του Κυπέλλου, περιμένοντας την επανέναρξη των υποχρεώσεων, αλλά και τη διαπίστωση των διαθέσιμων παικτών.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Όπως και οι άλλες ομάδες που δεν έχουν υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων, συνεχίζει τις προπονήσεις της.

Μετ εμποδίων και με λίγους παίκτες. Από τη μία πλευρά, απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες (Φλιώνης, Γόντικας, ενώ οι Στρέλνιεκς και Μάντσεν δεν ταξίδεψαν λόγω των προβλημάτων τραυματισμού) και από την άλλη, οι τραυματίες (Μίτσελ, Γουίλιαμς). Στις προπονήσεις συμμετέχουν τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Μπράιντον Λεμάρ και ο Πιερ Οριόλα, βάζοντας υποψηφιότητα να κάνουν το ντεμπούτο τους άμεσα.

Ο γρίφος των ξένων

Αυτή τη στιγμή, με την προσθήκη των Οριόλα και Λεμάρ η ΑΕΚ διαθέτει οκτώ ξένους παίκτες. Και στην Ελλάδα μπορούν να αγωνίζονται μόνο οι έξι. Κάπως έτσι ο Ηλίας Καντζούρης θα πρέπει να διαλέξει όταν έρθει η στιγμή και θα είναι διαθέσιμοι και οι οκτώ.

Αυτή τη στιγμή, στον ΕΣΑΚΕ είναι δηλωμένοι οι έξι «παλιοί» ξένοι της ΑΕΚ, με τον Τιμ Φρέζιερ να αποτελεί παρελθόν (Γουίλιαμς, Στρέλνιεκς, Μίτσελ, Μάιλς, ΜακΓκρίφ, Μάντσεν).

Αυτό είναι ένα ερωτηματικό αν θα συμβεί στο ματς με τον Ιωνικό, το επόμενο Σάββατο (4/3, 17:00). Το μόνο σίγουρο είναι πως στην ΑΕΚ, χωρίς να υποτιμούν το ματς της Basket League, έχουν κυκλώσει την αναμέτρηση απέναντι στη Λιμόζ, η οποία θα αυξήσει κατά μεγάλο βαθμό τις ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του BCL.

Εκεί θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες, κυρίως για τον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος είναι εκτός για αδιευκρίνιστο διάστημα.

Όπως και να έχει, το πρόγραμμα των συνεχόμενων προπονήσεων πρόκειται να διακοπεί την Καθαρά Δευτέρα, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ρεπό και να ξεκινούν την προετοιμασία για τον Ιωνικό από την Τρίτη, περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών και την εξέλιξη της αποθεραπείας των τραυματιών.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα