ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μίτσελ, άγνωστο πότε θα γυρίσει

ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μίτσελ, άγνωστο πότε θα γυρίσει

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μίτσελ, άγνωστο πότε θα γυρίσει

bet365

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ακίλ Μίτσελ έδειξαν πως ο σέντερ της ΑΕΚ απέφυγε τα χειρότερα όσον αφορά τον τραυματισμό του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, δίχως όμως να γίνεται σαφής η ακριβής επιστροφή του στη δράση.

Ο Ακίλ Μίτσελ ήταν ο μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας αφού τραυματίστηκε στο πόδι στον προημιτελικό με τον Πανιώνιο και άπαντες φοβήθηκαν τα χειρότερα όσον αφορά τον σέντερ της «Ένωσης».

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ο Μίτσελ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι απέφυγε την πελματιαία απονευρωσίτιδα και θα παρακολουθείται καθημερινά, κάνοντας αποθεραπεία.

Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με την επιστροφή του, αφού παραμένει άγνωστο το πότε θα γυρίσει. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ύπουλο τραυματισμό και το ιατρικό τιμ παραμένει επιφυλακτικό για τον χρόνο της επιστροφής του.

Όσον αφορά τον Κένι Γουίλιαμς, υπέστη διάστρεμμα α' βαθμού και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς ταλαιπωρείται από τράβηγμα που υπέστη στον ημιτελικό και θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή της Basket League λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα