Άρης: «Τελείωσε» με τα ban, εκκρεμεί το ζήτημα της ενίσχυσης

Άρης: «Τελείωσε» με τα ban, εκκρεμεί το ζήτημα της ενίσχυσης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: «Τελείωσε» με τα ban, εκκρεμεί το ζήτημα της ενίσχυσης

bet365

Ο Άρης διευθέτησε τα δύο ban που του είχαν επιβληθεί και μένει να ληφθεί οριστική απόφαση για την ενίσχυσή του καθώς ο Ντάντζελ Πούριφοϊ παραμένει στη Θεσσαλονίκη.

Η οριστική συμφωνία με τον Δημήτρη Πρίφτη αλλά και την εταιρεία εκπροσώπησης παικτών έβαλε τέλος στο απαγορευτικό που είχε η ΚΑΕ Άρης, αλλά ακόμη δεν έχει αποκτήσει δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών. Για να το εξασφαλίσουν θα πρέπει να αποκτήσουν φορολογική ενημερότητα. Προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζονται στο να δώσουν οριστική λύση στο θέμα των χρεών προς το Δημόσιο με την ένταξη της ΚΑΕ στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία έχει αρχίσει από καιρό και έχει ξεκάθαρο στόχο να βάλει σε μια σειρά τα χρέη προς το Δημόσιο έπειτα από την εξόφληση του συντριπτικού μέρους των χρεών προς τρίτους.

Αναλόγως του διαστήματος που θα χρειαστεί για την ένταξη στη συγκεκριμένη θέση θα κριθεί και η υπόθεση του Ντάντζελ Πουριφόϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα δίχως όμως να έχει αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Πρόσφατα η ΚΑΕ Άρης προχώρησε στην εξόφληση έως και του μήνα Φλεβάρη στους παίκτες και μέσα στις πληρωμές που έγιναν ήταν και αυτή του Πουριφόϊ. Αναμφίβολα επρόκειτο για μια κίνηση η οποία έδειξε τις προθέσεις των «κίτρινων» για το μέλλον του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα