Ο Νίκος Γκάλης ανακηρύσσεται Επίτιμος Διδάκτορας στο ΑΠΘ

Ο Νίκος Γκάλης ανακηρύσσεται Επίτιμος Διδάκτορας στο ΑΠΘ

Newsroom
Ο Νίκος Γκάλης ανακηρύσσεται Επίτιμος Διδάκτορας στο ΑΠΘ

bet365

Σπουδαία τιμή για τον Νίκο Γκάλη καθώς σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο ΑΠΘ.

Η προσφορά του Νίκου Γκάλη δεν περιορίζεται στο αθλητικό επίπεδο αλλά επεκτείνεται στο κοινωνικό και πολιτιστικό λόγω της επιδραστικότητάς του στην κοινωνία και της επιρροής που άσκησε σε διαφορετικές γενεές για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συνηθίζει να επιβραβεύει προσωπικότητες με ιδιαίτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και υπό αυτό το πρίσμα αποφάσισε την ανακήρυξη του Νίκου Γκάλη σε Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας έτσι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην αθλητική εξέλιξη της χώρας, κυρίως όμως τη θετική επίδρασή του στην κοινωνία.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (3/3) στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, όπως κοινοποίησε το ΑΠΘ και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τον Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Νικόλαο Γ. Παπαϊωάννου, τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, Καθηγητή Γεώργιο Τζέτζη, τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, Καθηγητή Κωνσταντίνο Αλεξανδρή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα