Άρης: «Χαλάει» του Πουροφόι λόγω ban και χρημάτων

Άρης: «Χαλάει» του Πουροφόι λόγω ban και χρημάτων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: «Χαλάει» του Πουροφόι λόγω ban και χρημάτων

bet365

Ο Ντάντζελ Πουριφόι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη αλλά δεν προβλέπεται να φορέσει τη φανέλα των «κίτρινων» καθώς η προσπάθεια απόκτησής του «σκόνταψε» στην επιβολή των ban.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποδεσμεύτηκε από την Πόρτο με σκοπό να δοκιμάσει την τύχη του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Μόνο που η συμφωνία του με τους «κίτρινους» συνέπεσε με την επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από τη BAT λόγω οφειλής στον Δημήτρη Πρίφτη αλλά και σε δεύτερη ποινή έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε μανατζερικό γραφείο.

Οι συζητήσεις των «κίτρινων» με τον Δημήτρη Πρίφτη δεν οδήγησαν σε τελική συμφωνία καθώς ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε την εφάπαξ προκαταβολή του 30% της οφειλής και τη διευθέτηση του υπόλοιπου ποσού σε δόσεις. Ο Άρης είχε τη δυνατότητα εφάπαξ προκαταβολής του 15% του ποσού και για το υπόλοιπο 15% έδινε δική του επιταγή ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τον 51χρονο τεχνικό και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Καθώς όμως κυλούσαν οι μέρες έληξε τόσο η φορολογική όσο και η ασφαλιστική ενημερότητα της ΚΑΕ Άρης, πράγμα που σημαίνει ότι για να ανακτήσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών θα πρέπει να καταβάλει άμεσα ένα ποσό της τάξεως άνω των 60.000 ευρώ.

Αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει κι έτσι ο Ντάντζελ Πουριφόι ενημερώθηκε ότι είναι αδύνατη η υπογραφή συμβολαίου μαζί του. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δήλωσε στον Ρ/Σ «Yellow Radio»… ότι «δεν θα αποκτηθεί γιατί προέκυψε αυτό το θέμα με τα ban. Είναι ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ. Προτιμούμε να διαθέσουμε αυτό το ποσό σε παλιά χρέη παρά να πάρουμε έναν παίκτη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα