Περιστέρι: Double - double και MVP of the Week ο Μπίλαν (vid)

Περιστέρι: Double - double και MVP of the Week ο Μπίλαν (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Περιστέρι: Double - double και MVP of the Week ο Μπίλαν (vid)

bet365

Ο Μίρο Μπίλαν ήταν κομβικός για το Περιστέρι bwin στη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό της Τζον Κένεντι, κατακτώντας τον τίτλο του MVP της 15ης Εβδομάδας της regular season στην Basket League.

Το Περιστέρι bwin συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην Basket League, επικρατώντας εντός έδρας του Απόλλωνα Πάτρας για τη 15η αγωνιστική.

Όσον αφορά τον Μίρο Μπίλαν, ο 34χρονος Κροάτης αναδείχτηκε MVP of the Week για τις επιδόσεις του στον αγώνα με τους Πατρινούς όπου σημείωσε το τέταρτο double - double της σεζόν.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 16 πόντους με 4/4 βολές, 6/12 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 28:38 που έμεινε στο παρκέ.

Η επίδοση του Μπίλαν ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της Basket League το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου και έτσι αναδείχθηκε MVP of the Week.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα