Περιστέρι bwin: Ενισχύεται στην frontline με τον Χάμερ

Περιστέρι bwin: Ενισχύεται στην frontline με τον Χάμερ

Newsroom
Περιστέρι bwin: Ενισχύεται στην frontline με τον Χάμερ

bet365

Στην ενίσχυση της frontline του προχωρά το Περιστέρι bwin με την επιλογή του Βασίλη Σπανούλη να καταλήγει στον Ίαν Χάμερ. Ολοκληρώνει άμεσα την παρουσία του στην Γαλατασαράι.

Το Περιστέρι bwin συνεχίζει τις υποχρεώσεις του εντός των συνόρων και για την διεκδίκηση των στόχων του προχωρά σε μία κίνηση για την ενίσχυση της frontline. Το γεγονός πως ο Σακούρ Τζούστον υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από την ομάδα, δημιούργησε μεγάλο κενό κοντά στη ρακέτα.

Ο Βασίλης Σπανούλης εξετάζοντας τις επιλογές του, κατέληξε στην επιλογή του Ίαν Χάμερ, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ της Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη. Ο 32χρονος σέντερ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στην ΑΕΚ (2021/22) αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης».

Μάλιστα, το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του BCL κόντρα στην παλιά του ομάδα (Γαλατασαράι -ΑΕΚ) θα είναι το τελευταίο, με τον ίδιο να ολοκληρώνει την παρουσία του στους Τούρκους λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα