Γιάνκοβιτς: «Ανεκπλήρωτο όνειρο η Εθνική, μικρότητες όσα λέγονται για κακό χαρακτήρα» (vid)

Γιάνκοβιτς: «Ανεκπλήρωτο όνειρο η Εθνική, μικρότητες όσα λέγονται για κακό χαρακτήρα» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιάνκοβιτς: «Ανεκπλήρωτο όνειρο η Εθνική, μικρότητες όσα λέγονται για κακό χαρακτήρα» (vid)

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς φόρεσε ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και μίλησε για την περίοδο που ήταν χωρίς ομάδα αλλά και τις μικρότητες κάποιων που αναγκάστηκε να ανεχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε φέτος στην ΑΕΚ έπειτα από δυο χρόνια, κάνοντας εμφατικό comeback με τη φανέλα της «Ένωσης».

Ο 32χρονος φόργουορντ μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για τη συμφωνία με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη: «Η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς με πίστεψε, με ήθελε πολύ, το έδειξε με λόγια και πράξεις. Τον ευχαριστώ γι' αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι πολύ καιρό έξω. Είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο να περιμένεις το σωστό, να περιμένεις πού αξίζει να πας. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι η επιλογή της ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Το μόνο που νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι η καλή πορεία με την ομάδα».

Όσον αφορά τον λόγο που δεν είχε υπογράψει κάπου, είπε: «Υπήρχαν κάποιες προτάσεις που δεν με "γέμιζαν". Υπήρχαν κάποιες άλλες καλούτσικες... Από 'κει και πέρα, πολλές φορές κουβαλάς κάτι το οποίο το πιο εύκολο να σου πει κάποιος είναι ότι είσαι κακός χαρακτήρας και γκρινιάρης... Όλα αυτά είναι μικρότητες. Όποιος λέει κάτι τέτοιο είναι μικρός άνθρωπος στα μάτια μου. Δυστυχώς, άργησε να έλθει αυτό το καλό και να προσπεράσω τη φάση της μικρότητας αυτών των ανθρώπων. Καλά να είναι αυτοί οι άνθρωποι. Αν κοιμούνται αυτοί ήσυχοι, εγώ κοιμάμαι πιο ήσυχος».

Μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΚ, τόνισε: «Θέλω να παίζω. Πέρασα πολύ δύσκολα περιμένοντας αυτές τις στιγμές. Είναι δύσκολο να μένεις έξω. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να παίζω και να το ευχαριστιέμαι. Είμαστε "πεινασμένοι". Θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα σαν ομάδα και σαν μονάδες. Να οδηγήσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι να περιμένουμε από τους συμπαίκτες μας. Θα έρχομαι σε κάθε αγώνα, θα δίνω το 150%. Αν είμαι καλός ή κακός, θα με κρίνει ο κόουτς».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ρωτήθηκε για το ανεκπλήρωτο όνειρό του: «Όνειρο ανεκπλήρωτο... Τι να πω... Να πω για την Εθνική; Ότι θα ήθελα να παίξω στην Εθνική για μένα και την οικογένειά μου; Να με δει το παιδί να παίξω στην Εθνική ομάδα; Ευχαρίστως! Είναι κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ! Παίζουν άλλα ρόλο εκεί. Οι παίκτες της Εθνικής πρέπει να παίζουν με τη ψυχή τους, να δίνουν ψυχή, σώμα και μυαλό. Είμαι τέτοιος χαρακτήρας, μπορώ να το κάνω, περιμένω κάτι τέτοιο. Αλλά περιμένω πολλά χρόνια (γέλια)».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα