ΠΑΟΚ: MVP of the Week στην Basket League ο 30αρης Φράνκε (vid)

ΠΑΟΚ: MVP of the Week στην Basket League ο 30αρης Φράνκε (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: MVP of the Week στην Basket League ο 30αρης Φράνκε (vid)

bet365

Ο Γιανίκ Φράνκε πέτυχε 30 πόντους στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου και αναδείχτηκε MVP της 14ης αγωνιστικής στην Basket League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εμφατικά του Λαυρίου στην PAOK Sports Arena παίρνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά διψήφιες διαφορές, τις οποίες δεν έχασε ποτέ αφού ο Γιανίκ Φράνκε ήταν ασταμάτητος.

Ο 27χρονος διεθνής Ολλανδός περιφερειακός συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (30 πόντοι με 7/7 βολές, 4/4 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, μια ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 23'21"), σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Φράνκε έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται την φετινή σεζόν MVP of the Week της Basket League. Είχε προηγηθεί ο Τζέιλεν Χαντς την 8η Εβδομάδα της Basket League στις 6 Δεκεμβρίου συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» επί της Καρδίτσας.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα