Νετζήπογλου: «Έπαιρνα τον Τσάλμερς στο 2Κ, τον είδα στο Παλέ και... έμεινα»!

Νετζήπογλου: «Έπαιρνα τον Τσάλμερς στο 2Κ, τον είδα στο Παλέ και... έμεινα»!

Νετζήπογλου: «Έπαιρνα τον Τσάλμερς στο 2Κ, τον είδα στο Παλέ και... έμεινα»!

bet365

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία με τον Μάριο Τσάλμερς στον Άρη και εξήγησε πώς είναι για έναν νεαρό παίκτη να αγωνίζεται κάτω από τη φανέλα του Νίκου Γκάλη.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι εν συνεχεία ο Όμηρος Νετζήπογλου φιλοξενήθηκε στο podcast «Pod of War» του Aris Media Factory όπου σχολίασε την ατμόσφαιρα στο Παλέ και μοιράστηκε το μακρινό όνειρό του να παίξει στην EuroLeague.

Αναφέρθηκε μάλιστα στη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη και αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία με τον Μάριο Τσάλμερς, όταν ο πρώην NBAer και δις πρωταθλητής με τους Μαϊάμι Χιτ φόρεσε τη φανέλα του Άρη την περίοδο 2020-21.

«Το 2012-13 έπαιζα ΝΒΑ 2Κ, έπαιρνα τους Μαϊάμι Χιτ. Με ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάριο Τσάλμερς. Ήμουν, λοιπόν στη δεύτερη χρονιά στο ανδρικό και ανακοινώνουν ότι θα φέρουν τον Μάριο Τσάλμερς στον Άρη! Δεν το πίστευα. Αποκλείεται παιδιά! "Να ξέρετε, αυτόν τον έπαιρνα πριν 3-4 χρόνια στο 2Κ". Και εκείνη την ώρα που το λέω, δεν σας κάνω πλάκα, ήμουν στα βάρη και περνάει έξω από την πόρτα ο Τσάλμερς. Και λέω: "Ο Τσάλμερς είναι αυτός"; Πάω μέσα, τον βλέπω... Λέω, αποκλείεται να είναι αυτός. Του δίνω το χέρι. Μου λέει "Μάριο". Εγώ είχα μείνει! Είχα μείνει 5" και απλώς τον κοιτούσα. Μου ξαναλέει "Μάριο". Του απαντάω: "Φίλε, πριν μερικά χρόνια σε έπαιρνα στο 2Κ. Τι Μάριο μου λες; Εννοείται ότι σε ξέρω».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα