Ζούγρης: «Θα "πεθάνω" για τον Σπανούλη, όνειρό μου η EuroLeague» (vid)

Ζούγρης: «Θα "πεθάνω" για τον Σπανούλη, όνειρό μου η EuroLeague» (vid)
Ο 18χρονος σέντερ του Περιστερίου, Βαγγέλης Ζούγρης κοίταξε στα... μάτια τους ψηλούς του Ολυμπιακού, μιλώντας για το μεγάλο όνειρό του και τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Το Περιστέρι bwin ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό ωστόσο ο Βαγγέλης Ζούγρης είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο 18χρονος σέντερ (14-10-2004, 2μ.01) τελείωσε το ματς με 9 πόντους (1/1 βολ., 4/4 δίπ.), 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ στα 10:45 που έμεινε στο παρκέ.

Στη συνέχεια ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Προσωπικά, είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθειά μας. Τα δώσαμε όλα στο παρκέ. Όλοι. Απλώς δουλεύω. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο, χωρίς να παίζω σε μια τέτοια ομάδα. Όταν μπαίνω μέσα, είναι συγκλονιστικό. Πόσω μάλλον για τον κόουτς. Όταν έχεις στον πάγκο έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και σε βάζει μέσα, θα "πεθάνω" για εκείνον, θα τα δώσω όλα».

Όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο όνειρό του, είπε: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω ματώσει. Προσπαθώ να αξιοποιώ τις ευκαιρίες με τη δουλειά που ρίχνω. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Θα είναι πολύ αστείο για να το πω... Δεν θέλω να το πω. Τα όνειρα είναι όνειρα, θέλω να παίξω στην EuroLeague. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Είναι πολύ μακρινό όνειρο. Είμαι ακόμα στο μηδέν. Είμαι κάτω από το μηδέν, το καταλαβαίνω. Αλλά θα δουλέψω ακόμα παραπάνω»

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα