Προμηθέας: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μελιγδής

Προμηθέας: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μελιγδής

Newsroom
Προμηθέας: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μελιγδής

bet365

Ο Ανδρέας Μελιγδής, προπονητής στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα έφυγε από τη ζωή, με τους Πατρινούς να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Σε θλίψη βύθισε τον οργανισμό του Προμηθέα η απώλεια του προπονητή των τμημάτων υποδομής των Πατρινών, Ανδρέα Μελιγδή που έφυγε από τη ζωή, ενώ έδινε τη δική του σκληρή μάχη τους τελευταίους μήνες. Ο Προμηθέας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Tα όσα αναφέρει ο Προμηθέας για τον Ανδρέα Μεγλίδη

Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του, του Ανδρέα Μελιγδή. Ο Ανδρέας ήταν εκ των πρωτεργατών της δημιουργίας της Ακαδημίας του Προμηθέα και υπήρξε ο στυλοβάτης της ανάπτυξής τους. Τους τελευταίους μήνες, αν και έδινε την δική του σκληρή «μάχη», εξακολουθούσε όποτε το επέτρεπαν οι δυνάμεις του να βρίσκεται στο πλευρό των μικρών αθλητών του Συλλόγου μας και να τους δίνει δύναμη με την παρουσία του. Οι αρχές που δίδαξε σε αυτά τα παιδιά θα είναι φωτεινός «φάρος» στην αθλητική και την προσωπική τους ζωή. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας αλλά παράλληλα η μνήμη του, παραμένοντας ζωντανή, μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό ταξίδι Ανδρέα!

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο 7/1 στις 14:00 στον Ι.Ν. Παντοκράτορα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα