ΑΕΚ: Συνεχίζει στον Απόλλωνα Πάτρας ο Φιλιππάκος

ΑΕΚ: Συνεχίζει στον Απόλλωνα Πάτρας ο Φιλιππάκος

bet365

Ο Απόλλων Πάτρας θα παραταχθεί ενισχυμένος στο υπόλοιπο της σεζόν με τον Παναγιώτη Φιλιππάκο, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος αποχώρησε πρόσφατα από την ΑΕΚ έπειτα από 9 συμμετοχές στην Basket League και το Basketball Champions League με την «Ένωση» ενώ το φινάλε της σεζόν 2022-23 θα τον βρει στην Πάτρα με τη φανέλα του Απόλλωνα που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ.

Η ανακοίνωση των Πατρινών

«Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 Carna, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (2.02μ.) φόργουορντ, Παναγιώτη Φιλιππάκο.

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος ξεκίνησε τη καριέρα από τον ΑΣΕ Δούκα, τη σεζόν 2011-12. Εχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και στη Basket League μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Πανιώνιο, Περιστέρι και ΑΕΚ, της οποίας τη φανέλα φορούσε μέχρι πρόσφατα.

Με τον «δικέφαλο» του Νότου τη σεζόν 2021-22, είχε μ.ο. 3.1 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά 8:50 συμμετοχής σε 22 αγώνες της Basket League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα