Team Vezenkov - Team Papagiannis 135-112: Καρφώματα, τρίποντα και MVP Βεζένκοβ (vid)

Newsroom
Team Vezenkov - Team Papagiannis 135-112: Καρφώματα, τρίποντα και MVP Βεζένκοβ (vid)

bet365

H Team Vezenkov επικράτησε της Team Papagiannis με 135-112 στο All Star Game 2022. MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο εκ των αρχηγών, Σάσα Βεζένκοβ.

Σπάνια ένα αποτέλεσμα σε ένα All Star Game έχει σημασία. Αυτό στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στις ομάδες του Σάσα Βεζένκοβ και του Γιώργου Παπαγιάννη (νικητές οι πρώτοι με 135-112) είχε μπόλικα καρφώματα, αρκετά τρίποντα και μπόλικα πειράγματα ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Η κορύφωση μέχρι την αναμέτρηση διέθετε πολλά. Από μία μίνι συναυλία, μέχρι ένα dj set και φυσικά τη βράβευση των 30 κορυφαίων στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ο διαγωνισμός τριπόντων, με τον Μάρκους Ντένμον να είναι ο νικητής, ενώ στα καρφώματα επικράτησε ο Τσεβέζ Γκούντγουιν.

Όσο για το ματς; Ο ρυθμός δεν θύμιζε σε τίποτα με όσα έχουν συνηθίσει. Οι παίκτες ήταν χαμογελαστοί, θυμήθηκαν πως είναι να παίζουν δίχως πίεση σε ένα ματς που δεν έχει σημασία η νίκη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έβαλε από νωρίς την... πινελιά του. Πήγε πάνω στον Μουσταφά Φαλ, ευστόχησε και πανηγύρισε μπροστά στον Γάλλο δείχνοντας τα μπράτσα του.

Σε ένα καλάθι της ομάδας του Βεζένκοβ υπήρχε και... παρέμβαση ενός διαιτητή, αφού η μπάλα που πήγαινε άουτ, έγινε τελικά ασίστ από τον ρέφερι για ένα δίποντο. Ενώ και ο Βασίλης Σπανούλης δοκίμασε την τύχη του, από πάσα του Παπανικολάου.

Το σκορ έφτασε αναμενόμενα σε υψηλά επίπεδα, κανείς δεν ήθελε να παίξει άμυνα, και ο ρυθμός ήταν όπως αρμόζει σε ένα All Star Game μέχρι το τελικό 135-112.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης (20π.), ενώ ο Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, ο Σάσα Βεζένκοβ, είχε 16 πόντους. Για τους ηττημένους ο Ντι Τζέι Νότε είχε 24 και ο Γιώργος Παπαγιάννης 21 πόντους.

Ο ΕΣΑΚΕ θα περίμενε μεγαλύτερη προσέλευση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον κόσμο να μην ξεπερνάει τις 3.500. Τουλάχιστον όσοι ήρθαν στο γήπεδο, το διασκέδασαν.

Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να αποχωρούν για να προλάβουν την έναρξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού το πρόγραμμα βγήκε εκτός πλάνου.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα