Καντζούρης: «Δεν προλάβαμε τις προθεσμίες για Μάιλς, τυπικό το θέμα»

Καντζούρης: «Δεν προλάβαμε τις προθεσμίες για Μάιλς, τυπικό το θέμα»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Καντζούρης: «Δεν προλάβαμε τις προθεσμίες για Μάιλς, τυπικό το θέμα»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε το λόγο της απουσίας του Αϊζάια Μάιλς.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Basket League, με την Ένωση να μην έχει στη διάθεσή της, λόγω τραυματισμού δύο από τους ξένους της (Φρέζιερ, Στρέλνιεκς).

Ωστόσο, ο Αϊζάια Μάιλς θα μπορούσε να αγωνιστεί, με την ΑΕΚ να χρησιμοποιεί τον κανόνα του 7ου ξένου. Αυτό δεν συνέβη με τον Ηλία Καντζούρη να εξηγεί το λόγο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σκληρό και όχι τόσο όμορφο παιχνίδι για τους θεατές. Εμείς ήρθαμε με δεδομένες απώλειες και ο σκοπός μας ήταν να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα και το πως οι παίκτες αντιμέτωπισαν την πρόκληση, θεωρώ ότι παλέψαμε για 40 λεπτά. Αλλά εδώ μέσα όταν παίζεις με μία ομάδα EuroLeague, η οποία βρίσκεται σε ένα καλό μομέντουμ και κάνεις 21 λάθη, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν αβίαστα, όπως όταν δίνεις 17 φορές, γιατί τόσα ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού, την ευκαιρία να σουτάρει την μπάλα, δεν μπορείς να έχεις την προσδοκία για κάτι καλύτερο.

Πρέπει να ενσωματώσουμε τα τρία παιδιά που μας έλειπαν σήμερα και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε την πολύ δύσκολη συνέχεια».

Για τον αγώνα με την Καρσίγιακα: «Πρέπει να βρούμε ξανά την καλή μας λειτουργεία, ειδικά επιθετικά. Καταλαβαίνετε ότι όταν μπαίνουν στην ομάδα τρία παιδιά, τα οποία είναι κομβικά για την επιθετική συνοχή μας και το πως η ομάδα προσπαθεί να κερδίσει το πλεονέκτημα. Θεωρώ ότι θα χρειαστούν προπονήσεις για να βρούμε ρυθμό. Το θετικό είναι πως δεν είναι παιδιά που ενσωματώνονται τώρα, αλλά έλειπαν για ένα μικρό διάστημα».

Για τον Αίζάια Μάιλς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε: «Ενημερώθηκα ότι το θέμα της μη συμμετοχής του είναι διαδικαστικό. Δεν προλάβαμε τις προθεσμίες, Είναι τυπικό το θέμα».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα