Επίθεση της Θύρας 13 σε ΕΟΚ και Κυβέρνηση: «Διαιτησίες εκτρώματα, να σταματήσει το κρυφτό»

Επίθεση της Θύρας 13 σε ΕΟΚ και Κυβέρνηση: «Διαιτησίες εκτρώματα, να σταματήσει το κρυφτό»

Newsroom
Επίθεση της Θύρας 13 σε ΕΟΚ και Κυβέρνηση: «Διαιτησίες εκτρώματα, να σταματήσει το κρυφτό»

bet365

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε σε ΕΟΚ και Λιόλιο, όπως επίσης και στην Κυβέρνηση για το θέμα παραχώρησης του γηπέδου.

Δύο 24ωρα μετά το ντέρμπι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήραν θέση και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία έκαναν λόγο για «διαιτησίες εκτρώματα» για «σκάνδαλα με διαιτητές και «απευθείας αναθέσεις χορηγιών».

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Θύρας 13 ανέφερε ότι «ο κ.Λιόλιος προεκλογικά υποσχέθηκε 50-50, ισονομία και ότι το μπάσκετ θα έχει το επίπεδο που του αρμόζει…Αντιθέτως βλέπουμε διαιτησίες εκτρώματα ,σκάνδαλα με διαιτητές εργαζόμενους στις εταιρείες του και απευθείας αναθέσεις χορηγιών...

Με εκτελεστικά όργανα λοιπόν τους Πιτσίλκα και Κάρδαρη (γνωστοί για τις ερυθρόλευκες προτιμήσεις τους από τα σχολικά τους χρόνια) διατελέστηκε η προχθεσινή σφαγή στο Σεφ. Υπεύθυνοι για την συντήρηση αυτής της κατάστασης ο Αυγενάκης και η Κυβέρνηση.

Να γνωρίζετε όμως όλοι πως η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και θα μας βρει απέναντι σας.

Απέναντι στην απαθή κυβέρνηση η οποία παρεμβαίνει με διαδικασίες fast track μόνο σε ότι έχει πολιτικό αντίκτυπο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ίδιο θα συμβεί εφόσον δεν δοθεί λύση για το γηπεδικό θέμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το κλειστό του ΟΑΚΑ το συντηρεί ο Παναθηναϊκός από το 1996 και η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να σταματήσει ο κ.Γεραπετρίτης να παίζει κρυφτό. Η κλεψύδρα υπομονής τελειώνει και τα αποτελέσματα θα φανούν στις κάλπες.»

Ενώ κατέληγε: «Μπασκετικός Παναθηναϊκός, ο εφιάλτης σας.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα