ΑΕΚ: Ένας χρόνος από το πικρό «αντίο» του Στέφαν Γέλοβατς (vid)

ΑΕΚ: Ένας χρόνος από το πικρό «αντίο» του Στέφαν Γέλοβατς (vid)

ΑΕΚ: Ένας χρόνος από το πικρό «αντίο» του Στέφαν Γέλοβατς (vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ο Στέφαν Γέλοβατς «έφευγε» από τη ζωή. Για το τελευταίο ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα. Είναι σχεδόν άπιαστος. Όχι για την οικογένεια του Στέφαν Γέλοβατς. Κάθε ημέρα από το χαμό του μοιάζει με κάτι ατελείωτο. Ο Σέρβος σέντερ «έφυγε» από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, σαν σήμερα.

Ήταν εκείνη η ημέρα που το τέλος έμοιαζε αναπόφευκτο. Η μόνη λύση. Ο Γέλοβατς είχε υποστεί εγκεφαλικό στην προπόνηση της ΑΕΚ στις 14 Νοεμβρίου. Το σημείο... μηδέν. Και από εκεί ξεκίνησε ένα «ταξίδι» που κράτησε μόλις 21 ημέρες. Αριθμός σημαδιακός για την Ένωση, όχι όμως και για τον Γέλοβατς.

Η ΑΕΚ τίμησε τη μνήμη του στο ματς με τον Ιωνικό, με τον πατέρα και την αδερφή του να δίνουν το παρών στην αναμέτρηση και μολονότι είχε περάσει ένας χρόνος, να μην μπορούν (φυσιολογικά) να το πιστέψουν. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ονόμασε το γυμναστήριο στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων με το όνομα του αδικοχαμένου σέντερ, το μέρος που όλα ξεκίνησαν και όλα τελείωσαν για τον Σέρβο.

Η φανέλα του Γέλοβατς με τον αριθμό 13 κοσμεί και θα κοσμεί για πάντα το γήπεδο της ΑΕΚ. Βρίσκεται ψηλά στον ουρανό του γηπέδου. Κάπου κοντά από εκεί ψηλά που βρίσκεται ο άγγελος Στέφαν.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα