Καββαδάς: «Κάθε εβδομάδα θα βλέπετε καλύτερο τον Άρη» (vid)

Καββαδάς: «Κάθε εβδομάδα θα βλέπετε καλύτερο τον Άρη» (vid)

Newsroom
Καββαδάς: «Κάθε εβδομάδα θα βλέπετε καλύτερο τον Άρη» (vid)

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Άρης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Άρης επιβλήθηκε της Καρδίτσας στο κατάμεστο Nick Galis Hall και ακολούθως ο Βασίλης Καββαδάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τζάμπολ», τονίζοντας:

«Η νίκη επί της Καρδίτσας ήταν πολύ σημαντική. Δουλέψαμε πραγματικά σκληρά τις προηγούμενες ημέρες για να τα καταφαφέρουμε. Ήταν ένα κρίσιμο ματς. Ουσιαστικά, αν δεν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι, θα ήταν σαν να καταστρέφαμε ό,τι χτίζαμε ως τώρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος του Άρη έχει αγκαλιάσει την ομάδα και γεμίζει το γήπεδο. Όχι μόνο με την Καρδίτσα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια... Ο κόσμος του Άρη καταλαβαίνει μπάσκετ, καταλαβαίνει αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή, καταλαβαίνει ότι η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της και όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οπότε, το εκτιμά.

Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα περισσότερα παιδιά είναι rookies. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι. Θα το βλέπετε μέσα στο γήπεδο. Θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που βγάζουμε στο παρκέ, δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Το ματς στο Περιστέρι θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει... Υγεία και προχωράμε. Ο Άρης έχει ξεκάθαρα την "ταυτότητα" του Καστρίτη».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα