Μπέικον: «Ήμουν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Μπέικον: «Ήμουν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Ο Ντουέιν Μπέικον φόρτωσε με 21 πόντους το καλάθι του ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του στην Basket League κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στον ρόλο του στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 87-63 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κερδίσαμε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε. Νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά στην άμυνα, ο Πάρις Λι παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και ο Γουίλιαμς και ο Παπαγιάννης. Και όλα τα παιδιά είναι σημαντικά. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να κάνω τη διαφορά. Στην Ευρωλίγκα ήταν λίγο χαμηλά ο Παναθηναϊκός όταν ήρθα. Θέλω να γίνω το κομμάτι που έλειπε από την ομάδα και μου αρέσει ο ρόλος μου. Κάθε μέρα είναι κίνητρο για μένα. Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου, με υποστηρίζουν, κάθε μέρα θέλω να παίζω μπάσκετ και οι προπονητές μου προσπαθούν να με ηρεμήσουν. Η δουλειά μιλάει από μόνη της. Έχουμε όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε. Νιώθω άνετα και θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα