ΚΑΕ Άρης: «Δεν θα καθίσουμε να βλέπουμε τον κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών μας»

ΚΑΕ Άρης: «Δεν θα καθίσουμε να βλέπουμε τον κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών μας»

Newsroom
ΚΑΕ Άρης: «Δεν θα καθίσουμε να βλέπουμε τον κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών μας»

bet365

Στον Άρη επικρατεί οργή για τη διαιτησία στην ήττα από το Περιστέρι και με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ έκανε λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, στάθηκε επίσης στη χαώδη διαφορά στις ελεύθερες βολές.

Οι «κίτρινοι» στέκονται στα κριτήρια των διαιτητών, στα φάουλ που έπρεπε να καταλογιστούν υπέρ του Βασίλη Καββαδά αλλά και στην τελευταία φάση του αγώνα υποστηρίζοντας ότι ο Σακούρ Τζούστον τράβηξε τη φανέλα του Βασίλη Τολιόπουλου αλλά οι διαιτητές δεν καταλόγισαν το αντιαθλητικό φάουλ.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για την αλλοίωση αποτελέσματος την οποία υπέστη η ομάδα μας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο το Περιστέρι bwin.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας πέφτει θύμα διαιτητικών αποφάσεων. Θα ελπίζαμε ότι είναι η τελευταία, αν τα δείγματα δεν ήταν επαναλαμβανόμενα. Αυτό, όμως,. που έλαβε χώρα στον σημερινό (19/11) αγώνα, υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Ξεκινώντας από τις 15-0 βολές του δευτέρου ημιχρόνου και συνολικά 29-9 (με 26-15 φάουλ εις βάρος μας), σε έναν αγώνα που πλησίασε τους 100 πόντους, και συνεχίζοντας με δύο εξώφθαλμα λάθη κατά του Βασίλη Καββαδά (το «καροτσάκι» που χρεώθηκε… άουτ και το ανύπαρκτο φάουλ που σήμαινε βολές, αμφότερα σε κρίσιμα σημεία), υπάρχει μία σαφής «εικόνα». Το αποκορύφωμα ήταν το αντιαθλητικό φάουλ κατά του Βασίλη Τολιόπουλου στην τελευταία φάση (όταν ο Σακούρ Τζούστον τραβούσε τη φανέλα του παρατεταμένα), το οποίο δεν καταλογίστηκε καν ως απλό φάουλ! Αν αυτά δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος, τότε τι είναι;», αναφέρει η ανακοίνωση και συμπληρώνει:

«Δεν ξέρουμε αν το καλό ξεκίνημα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα ενοχλεί. Ή αν κάποιοι σκέφτηκαν πως σε περίπτωση νίκης στο Περιστέρι, η ομάδα μας θα σκαρφάλωνε σε… ανησυχητικά, για πολλούς, επίπεδα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δε θα καθίσουμε να βλέπουμε να κλέβουν κάποιοι τον ιδρώτα των παικτών μας. Τη νίκη που μας στέρησαν, δεν μπορούμε να την πάρουμε πίσω, όμως η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες αφενός για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι, αφετέρου για να μην επαναληφθεί παρόμοια αλλοίωση αποτελέσματος στο μέλλον. Και θα κάνει νίκες σαν αυτή που εκλάπη σήμερα…

Ο κόσμος του ΑΡΗ αλλά και του ελληνικού μπάσκετ είδε τι συνέβη. Η καλύτερη «απάντηση» θα είναι ένα γεμάτο «Nick Galis Hall» στον προσεχή αγώνα με την Καρδίτσα (26/11, 19:15). Για να σταλεί το μήνυμα ότι οι φίλαθλοι συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο γύρω από την ομάδα όταν αυτή αδικείται, και πως αναγνωρίζουν την προσπάθειά της για να κερδίζει, ανεξαρτήτως συνθηκών».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα