ΑΕΚ: Έρχεται ο Μάιλς, ο Καντζούρης αποφασίζει αν θα παίξει με Βόννη

ΑΕΚ: Έρχεται ο Μάιλς, ο Καντζούρης αποφασίζει αν θα παίξει με Βόννη

ΑΕΚ: Έρχεται ο Μάιλς, ο Καντζούρης αποφασίζει αν θα παίξει με Βόννη

bet365

Ο Αϊζάια Μάιλς αναμένεται να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα και ο Ηλίας Καντζούρης θα αποφασίσει αν θα ενισχύσει την ομάδα στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Βόννη.

Η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ, ο Αϊζάια Μάιλς καταφθάνει στην Αθήνα άμεσα (Κυριακή ή Δευτέρα) και ο Ηλίας Καντζούρης περιμένει να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το επόμενο ματς της Ένωσης.

Αυτό θα είναι για το BCL, την Τετάρτη (23/11) κόντρα στη Βόννη και ο Καντζούρης θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Αμερικανός φόργουορντ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει αντλήσει ο προπονητής της ΑΕΚ, ο Μάιλς φαίνεται να είναι ετοιμος, μολονότι δεν έχει ομάδα για αρκετούς μήνες.

Μία προπόνηση θα λύσει κάθε απορία στον Καντζούρη, ο οποίος αναζητεί μία ακόμη λύση για τις θέσεις των φόργουορντ.

Αν ο Μάιλς είναι όντως σε καλή κατάσταση, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή για τη Βόννη και φυσικά να πάρει και χρονο συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα