Περιστέρι: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με Ιωνικό

Νίκος Καρφής
Περιστέρι: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με Ιωνικό

bet365

Το Περιστέρι Bwin θα κοντραριστεί σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα «κεκλεισμένων των θυρών» με τον Ιωνικό το Σάββατο (12/11, 16:00).

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στη Basket League εξαιτίας των παραθύρων της FIBA και των ματς της Εθνικής μας, ωστόσο το Περιστέρι Bwin θέλει να είναι πανέτοιμο για τη συνέχεια της σεζόν. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα κοντραριστεί με τον Ιωνικό το Σάββατο (12/11, 16:00) σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα «κεκλεισμένων των θυρών» στο κλειστό Ανδρέας Πανανδρέου.

Υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες έχουν οι Δημήτρης Μωραΐτης και Δημήτρης Αγραβάνης (υπέστη θλάση και βρίσκεται στην Αθήνα για θεραπείες) με την Ελλάδα, ενώ ο Σιλβέιν Φρανσίσκο είναι με την Γαλλία και ο Αλέκσα Ραντάνοφ στη Σερβία. Ο Kill Bill θέλει να διαπιστώσει την ετοιμότητα της ομάδας του σε αυτό το σημείο και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που θα αγωνιστούν.

Αναλυτικά

Φιλικό «κεκλεισμένων των θυρών» με τον Ιωνικό

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα «κεκλεισμένων των θυρών» θα δώσει το Σάββατο (12/11, 16:00) το Περιστέρι bwin με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπανούλη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των υπολοίπων παικτών.

Από το προπονητικό φιλικό με την ομάδα της Νίκαιας θα απουσίασουν οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μωραΐτης και ο Δημήτρης Αγραβάνης (υπέστη θλάση και βρίσκεται στην Αθήνα για θεραπείες) έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Σιλβέιν Φρανσίσκο στην Γαλλία και ο Αλέκσα Ραντάνοφ στη Σερβία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα