Λι: «Ήμασταν απαράδεκτοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»!

Newsroom
Λι: «Ήμασταν απαράδεκτοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»!

bet365

Ο Πάρις Λι σχολίασε την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» δεν είχαν καθόλου συγκέντρωση.

O Παναθηναϊκός προηγήθηκε με +23 κόντρα στον Κολοσσό (52-29) όμως παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι Ροδίτες πήγαν να φέρουν τα... πάνω κάτω.

Εν τέλει, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς επικράτησε με 77-67 και ο Πάρις Λι ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήμασταν απαράδεκτοι στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι απογοητευμένος, δεν το αποδέχομαι. Ήμασταν μπροστά με 20 πόντους και μετά δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Μείωσαν στους 4 πόντους στο τέλος, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Υπάρχουν οι τραυματισμοί αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τέτοιες εμφανίσεις όπως στο δεύτερο. Μαζί με τον Μπέικον μπορούμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο και να βελτιωθούμε. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε, και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα