ΑΕΚ: «Ποιος αλλάζει αυτοβούλως το πρόγραμμα αγώνων;»

ΑΕΚ: «Ποιος αλλάζει αυτοβούλως το πρόγραμμα αγώνων;»

ΑΕΚ: «Ποιος αλλάζει αυτοβούλως το πρόγραμμα αγώνων;»

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον ορισμό της αναμέτρησης με το Περιστέρι την Κυριακή (23/10, 15:45), ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι δίνει, σε 48 ώρες, κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τη Βόννη.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με την ημέρα ορισμού της αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική της Basket League. Σύμφωνα με την ΑΕΚ, η οποία επικαλείται το τηλεοπτικό πρόγραμμα ιστοσελίδων και εφημερίδων, ο αγώνας είχε αρχικά οριστεί το Σάββατο (22/10), αλλά μετατέθηκε από τον ΕΣΑΚΕ για την Κυριακή (23/10, 15:45).

Η ΑΕΚ τονίζει ότι επιθυμεί την διαλεύκανση της υπόθεσης και να ονομαστεί ο υπεύθυνος για την αλλαγή, ενώ παράλληλα τονίζει ότι «Η Ομάδα μας, μόλις 48 ώρες μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό αγώνα (με αντίπαλο τη Βόννη στο BCL)! Εκτός κι αν η διευκόλυνση του ΕΣΑΚΕ προς τις ομάδες, που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να τιμήσουν τη χώρα, με βάση το εθιμικό δίκαιο εφαρμόζεται επιλεκτικά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η AEK ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, ότι καταγγέλλει τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος μετέθεσε την αναμέτρηση Περιστέρι – ΑΕΚ για αύριο (Κυριακή, 23/10), ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (Σάββατο, 22/10).

Ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα, που κατέθεσε η ΑΕΚ BC την Τετάρτη (19/10), με την αιτιολογία, ότι η αναμέτρηση ουδέποτε είχε επίσημα οριστεί... Σάββατο!

Τα γεγονότα, ωστόσο, διαψεύδουν πανηγυρικά τους ισχυρισμούς της Λίγκας. Αφού δεν είχε επίσημα οριστεί, όπως ισχυρίζεται η Λίγκα, πώς εξηγείται σήμερα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Ιστοσελίδων ευρείας λήψεως (π.χ. naftemboriki.gr, sdna.gr, sport24.gr), στo πρόγραμμα του Περιοδικού «Τηλέραμα» και πιθανότατα και άλλων ΜΜΕ, ο αγώνας να αναφέρεται, ότι διεξάγεται... σήμερα Σάββατο; Ποιος ενημέρωσε τα έγκριτα ΜΜΕ, ότι ο αγώνας είναι Σάββατο και μάλιστα αυτό καταγράφεται ακόμη και τώρα;

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι προτίθεται να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία προς τον ΕΣΑΚΕ, για να καταγγείλλει την «εν λόγω» συμπεριφορά κατά της Ομάδας μας, για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι η απόφαση αλλαγής δεν ελήφθη από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος με το πρόσχημα, ότι δεν ήταν επίσημα ορισμένος ο αγώνας για Σάββατο, και για να ζητήσει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναρωτιόμαστε... Γιατί η Λίγκα δεν κατονομάζει τον υπεύθυνο;

Ποιος είναι αυτός, που κόντρα σε κάθε λογική και εκτός θεσμικού πλαισίου αλλάζει αυτοβούλως το Πρόγραμμα αγώνων;

Κι όλα αυτά ενώ η Ομάδα μας, μόλις 48 ώρες μετά την αναμέτρηση με Περιστέρι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό αγώνα (με αντίπαλο τη Βόννη στο BCL)! Εκτός κι αν η διευκόλυνση του ΕΣΑΚΕ προς τις ομάδες, που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να τιμήσουν τη χώρα, με βάση το εθιμικό δίκαιο εφαρμόζεται επιλεκτικά.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η απόφαση του ΕΣΑΚΕ οφείλεται σε κακή εκτίμηση των καταστάσεων, αλλά είναι προφανές ότι η επιλογή του θίγει τα συμφέροντά μας, θέτει «εν αμφιβόλω» τους στόχους της Ομάδας μας, και προσβάλλει το Σωματείο μας.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, αλλά και όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ότι δεν προτιθέμεθα να μείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι σε ο,τιδήποτε και σε οιονδήποτε κρίνουμε, ότι θίγει τα συμφέροντά μας. Όπως από το περασμένο Καλοκαίρι έχουμε αποδείξει, είμαστε ΕΔΩ για να αποκαλύπτουμε τα «κακώς κείμενα» απ’ όπου κι αν προέρχονται. Προτεραιότητά μας παραμένει σταθερά η διασφάλιση της ισονομίας και αξιοκρατίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε αενάως.

ΑΕΚ ΒC»

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα