Καντέρ: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα» (vid)

Καντέρ: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα» (vid)

Newsroom
Καντέρ: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα» (vid)

bet365

Ο Ενές Καντέρ φιλοξενήθηκε την Τρίτη 18/10 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο του Τούρκου πρώην NBAer.

Ο Ενές Καντέρ βρίσκεται στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την αλληλεγγύη του στις προσπάθειες του Τούρκου σέντερ για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην πατρίδα του.

Με αφορμή την επίσκεψη του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο του Τούρκου όπου αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στην «Ένωση»:

«Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα, εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Όμως αισθάνομαι πως το να χρησιμοποιείς το μπασκετ για να ενώσεις δύο χώρες είναι πολύ όμορφο, γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, παίζοντας με αθώα μικρά παιδια, μιλώντας για το μπασκετ, για τη ζωή τους, για τον σεβασμό προς τους γονείς τους και για τη σημασία της εκπαίδευσης. Είναι το πρώτο μου camp στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίζετε γιατί είστε οι καλύτεροι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα