Καντζούρης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, πρέπει να παίρνουμε τα ματς»

Καντζούρης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, πρέπει να παίρνουμε τα ματς»

Newsroom
Καντζούρης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, πρέπει να παίρνουμε τα ματς»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ επί της Καρδίτσας, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες. Θα έλεγα ότι είχαμε δύο πρόσωπα. Ένα αρκετά καλό στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως θέλουμε να παίξουμε και στην άμυνα με αρκετές επαφές. Παίζοντας αρκετά πιεστικά και ομαδικά και στην επίθεση είχαμε 14 ασίστ αν θυμάμαι καλά στο πρώτο ημίχρονο και ένα κάτω του μετρίου δεύτερο, στο οποίο θα έλεγα ότι μπήκαμε νωθρά. Αλλάξαμε τον ρυθμό από μόνοι μας, αλλά παρόλα αυτά, νομίζω ότι κάπου είναι φυσιολογικό» και συνέχισε:

«Στην άκρη του μυαλού των παικτών, για να δικαιολογήσω κάπως την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου, σίγουρα υπάρχει το ματς της Τετάρτης, που για εμάς είναι εξαιρετικά σημαντικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία θέλουμε να παρουσιαζόμαστε. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές μέσα στα αποδυτήρια, ότι το κτίσιμο της σωστής νοοτροπίας, θα μας δώσει σταθερότητα, σε όλη τη χρονιά, στις καλές και στις κακές στιγμές. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα».

Όσο για τα κενά διαστήματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι; «Σίγουρα δεν έχουμε φτάσει εκεί που σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να φτάσουμε ως ομάδα. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι είμαστε ότι είμαστε μία εντελώς καινούρια ομάδα. Δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Κάτι το οποίο εγώ θεωρώ κάτι το εξαιρετικά σημαντικό. Υπάρχουν παιδιά με τα οποία πρώτη φορά συνεργαζόμαστε, οπότε είναι λογικό να θέλουν τον χρόνο τους, για να καταλάβουν ακριβώς, τι ζητάμε. Όπως επίσης και στο θέμα των συνεργασιών».

Και κατέληξε: «Είναι παιδιά που πρώτη φορά παίζουν μαζί. Κάποια άλλα όχι. Για αυτό βλέπετε ότι τα παιδιά με τα οποία έχουμε συνεργαστεί, είναι ένα βήμα μπροστά θα έλεγα, γενικότερα στο θέμα της χημείας της ομάδας. Τώρα, η δουλειά μας, είναι, ακριβώς επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, να μπορέσουμε να διορθωθούμε, γιατί τα παιχνίδια έρχονται, το ένα πίσω από το άλλο. Εμείς πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα, μέχρι να διορθωθούμε μπασκετικά και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και από εκεί και πέρα, θα δούμε το μέλλον τι μας επιφυλάσσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα