Άρης - Παναθηναϊκός: Δεύτερη σερί χρονιά που οι «κίτρινοι» κερδίζουν το «τριφύλλι» στην πρεμιέρα (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Άρης - Παναθηναϊκός: Δεύτερη σερί χρονιά που οι «κίτρινοι» κερδίζουν το «τριφύλλι» στην πρεμιέρα (vids)

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Basket League καθώς επιβλήθηκε εκ νέου του κατώτερου των περιστάσεων, Παναθηναϊκού.

Μέχρι το τζάμπολ της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2021-22, ο Παναθηναϊκός μετρούσε μόνο νίκες κάθε φορά που αντιμετώπιζε τον Άρη στις πρεμιέρες της Basket League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» είχαν επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά η περσινή εμφάνιση του Χάνλαν (35π.) είχε... αλλάξει τα δεδομένα. Και μάλιστα έχοντας επιστρέψει ο Άρης από το -19!

Φέτος δεν χρειάστηκε να καλύψει τόσο μεγάλη... απόσταση. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να «απαντήσει» στο «πράσινο» ξέσπασμα της 3ης περιόδου, να παραμείνουν οι παίκτες του Καστρίτη προσηλωμένοι στο πλάνο τους και με συγκεκριμένο πλάνο να νικήσουν εκ νέου το «τριφύλλι» σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Ο Γκούντγουιν με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλο πρωταγωνιστής του Άρη, παίρνοντας κατά κάποιον τρόπο τα... σκήπτρα από τον Ολιβιέ Χάνλαν.

Τα highlights της νίκης του Άρη

Τα περσινά στιγμιότυπα της νίκης του Άρη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα