Λυκογιάννης: «Είμαι νευριασμένος γιατί αυτοκτονήσαμε» (vid)

Newsroom
Λυκογιάννης: «Είμαι νευριασμένος γιατί αυτοκτονήσαμε» (vid)

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε απογοητευμένος έπειτα από την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, εξηγώντας πως το παιχνίδι κρίθηκε στις χαμένες βολές του Ράιλι.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από την ήττα από το Περιστέρι bwin στο κλειστό της Τζον Κένεντι: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος, αυτοκτονήσαμε γιατί ήμασταν πίσω με έναν πόντο και είχαμε δύο επιθέσεις. Πιστεύω πως το παιχνίδι χάθηκε στις δυο βολές του Ράιλι που θα πηγαίναμε στο +4. Δεν μας ήθελε η τύχη και συνεχίζουμε». Όσον αφορά τη διαφορά με την περσινή ομάδα, είπε: «Δεν έχουμε καμία σχέση. Πέρσι υπήρχε πολλή ποιότητα, αλλά δεν βρήκαμε την κατάλληλη χημεία. Φέτος έχουμε μια ρούκι ομάδα, που μαθαίνει διαρκώς».

Στη συνέχεια ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών. Είναι νευριασμένος μαζί τους γιατί αυτοκτονήσαμε. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, βγάζοντας τα 7 πρώτα λεπτά που ήμασταν νευρικοί. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό πήγαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, περιορίσαμε τα λάθη, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε μεγάλες επιθέσεις και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μομέντουμ. Σε εκείνο το σημείο χάσαμε 2 πολύ κρίσιμες ελεύθερες βολές και είναι το σημείο που χάνουμε το ματς. Αυτοκτονήσαμε στην επίθεση και το Περιστέρι πήρε προβάδισμα που το μεγάλωσε στα 48 δευτερόλεπτα».

Και πρόσθεσε : «Ο Ράιλι είχε μεγάλη καταπόνιση από το ματς στην Ευρώπη. Το Περιστέρι είχε 4 μέρες ρεπό, έπαιξε ένα παιχνίδι εύκολο όπως εξελίχθηκε και είχε περισσότερο χρόνο. Μετά το 7λεπτο η ομάδα μας πάτησε καλύτερα στο παρκέ και δικαιούμασταν τη νίκη. Τη νίκη την παίρνεις στα 40 λεπτά. Το Περιστέρι άντεξε στο τέλος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα