ΑΕΚ: Θα τιμήσει Μπουρούση και Καρδίτσα

ΑΕΚ: Θα τιμήσει Μπουρούση και Καρδίτσα

bet365

Η ΑΕΚ θα τιμήσει τον Γιάννη Μπουρούση και την Καρδίτσα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League.

Η ΑΕΚ θα τιμήσει ένα δικό της παιδί, τον Γιάννη Μπουρούση. Ο σέντερ από την Καρδίτσα μπορεί να φόρεσε αρκετές στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του, αλλά η πρώτη που έβαλε πάνω του ήταν της ΑΕΚ (2001-2006).

Κάπως έτσι και με την ευκαιρία της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Καρδίτσα για την 1η αγωνιστική της Basket League (Κυριακή 9/10, 19:15) η ΑΕΚ θα τιμήσει τον Μπουρούση, ο οποίος πλέον είναι ο πρόεδρος της νεοφώτιστης στην Α1.

Μαζί με τον πρώην σέντερ θα τιμηθεί και η ομάδα της Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (09/10, 19:15) με αντίπαλο την Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας, θα τιμηθούν από την οικογένεια της «Βασίλισσας»:

-Ο Γιάννης Μπουρούσης, πρώην αθλητής της Ομάδας μας, και νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΕ, για την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά και για τη διεθνούς εμβελείας συμβολή του στην ελληνική Καλαθοσφαίριση.


-Η Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας για την πρωταθληματική άνοδο στη Basket League και τη διαρκή συμβολή της στην προώθηση του Φίλαθλου Πνεύματος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα