Παπανικολάου: «Είναι μπουστάρισμα για την ομάδα ο τίτλος, έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)

Παπανικολάου: «Είναι μπουστάρισμα για την ομάδα ο τίτλος, έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)

Newsroom
Παπανικολάου: «Είναι μπουστάρισμα για την ομάδα ο τίτλος, έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)
Για τη σημασία του τίτλου του Super Cup, όσο και τον δρόμο που έχει να διανύσει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο... πικ του μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τίτλο της σεζόν με 52-67 και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε τόσο για το τρόπαιο, όσο και τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που κατά την απονομή παρέδωσε το τρόπαιο στον Χρήστο Μπαφέ, είπε: «Ένας τίτλος είναι ένας τίτλος. Είναι πολύ νωρίς. Μπορεί από τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε να θεωρείται ο λιγότερο σημαντικός, αλλά είναι ένα μπουστάρισμα για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ήταν ένας τίτλος που δεν είχαμε. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά όπως άκουσα και τον κόσμο να λέει αυτό είναι για σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Όσο για τον MVP Μουσταφά Φαλ, τον οποίο και σηκώθηκε για να χειροκροτήσει: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, το έχει αποδείξει από πέρυσι. Φέτος νιώθει ακόμα πιο άνετα, έχει βρει τους αυτοματισμούς. Έχει ενταχθεί στον κορμό της ομάδας, θα δούμε ακόμα καλύτερα από τον ίδιο».

Ενώ για το τί έχει βελτιώσει η ομάδα: «Είμαστε σε μια πολύ καλή αφετηρία λόγω κορμού και χημείας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε στο ξεκίνημα. Αυτές ήταν οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις μας. Έχουμε πολλά κομμάτια να βελτιώσουμε όπως και όλες οι ομάδες...

Το θετικό είναι πως έχουμε έναν καλό κορμό και ξεκινάμε από καλή αφετηρία, για να ανέβουμε τα σκαλιά μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα